Drottninghögsprojekt

2019

År 2019 går i traditionernas fotspår. Vi har arbetat aktivt med svenska traditioner och kultur från andra länder. Projektet avslutas med traditionell jul på Liseberg för alla föräldrar, barn och personal. 

loading...

2018

År 2018 invigde vi med HISTORIA-tema. Vi planerar ha många utflykter inom närområde för att sedan utöka dessa lite längre resor inom hela Skåne. Familjeresan är planerat till Vikingabyn i Löddeköpinge där väntar på oss spännande utmaningar.

loading...

2017

År 2017 var i MOTORIK OCH FYSISK HÄLSA tecken. Syfte med detta projektet var att visa barnen och deras föräldrar möjligheter till fritidsaktiviteter . Barnen fick prova på simlektioner, dans på ett dansstudio, ridning,, skridskoåkning,Smile tävling, Bamse-gympa på hemmaplanen och fysiska aktiviteter ute i naturen. Projektet avslutades med en resa till Halmstad Arena där besökte vi Idrottsmuseum och Äventyrsbadet.

loading...

2016

Under år 2016 jobbade vi med DEMOKRATI PROJEKTET. Barnen fick veta deras rättigheter enligt Barnkonventionen " Det här är dina rättigheter". Barnen och pedagoger diskuterade alla barns lika värde, respekt , tolerans och jämställdhet mellan könen.

Även detta projekt avslutades med en fantastisk resa för barn och deras familjer. Denna gången åkte vi tåg till Stockholm med hotellövernattning. Där hade vi ett givande besök på Sveriges Riksdag och Gröna Lund.

loading...

2015

År 2015 ägnade vi oss åt Astrid Lindgren SPRÅK-INTEGRATIONSPROJEKTET som avslutades med väldigt lyckat bussresa för alla barn och deras familjer till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby .

loading...